Rutger Bouwman

Kandidaat raadslid

Beste Oldenzaler,

Ik ben Rutger Bouwman. 31 jaren jong en geboren en getogen in Oldenzaal.
We leven al twee jaar in een wereld waarin normaal doen niet meer als normaal wordt beschouwd. De jeugd kan niet meer ongedwongen uitgaan, kinderen staan onder mentale druk, ouderen vereenzamen en de gezonde Oldenzaalse sociale structuren hebben flinke schade geleden. Deze schade is vaak niet zichtbaar. Het gebeurt vaak op kleine en onzichtbare schaal. Binnen families, vriendengroepen, relaties, op de sportclub of op het werk. De plekken waar ons leven zich af hoort te spelen en waar eenieder zich prettig en welkom hoort te voelen. Het is bijzonder moeilijk om deze schade weer te herstellen. Maar daar ga ik mij als één van de twee lijsttrekkers van Solidair Oldenzaal, samen met al onze fantastische kandidaten, voor inzetten: een saamhorig Oldenzaal waarin iedereen meedoet! We zijn immers allemaal mens, laten we elkaar ook als mens benaderen.

In het dagelijks leven ben ik zelfstandig adviseur binnen de ruimtelijke ordening en milieu, met in het bijzonder akoestiek. Ik maak mij in die hoedanigheid sterk voor een prettig woon- en leefklimaat binnen onze mooie stad. Naast dat er een flinke woningbouwopgave ligt, is één van de speerpunten het beheersbaar houden van alle risico’s en overlast van het goederenvervoer over het spoor. U kunt daar meer over lezen in ons verkiezingsprogramma onder ‘Veiligheid’. Solidair Oldenzaal is daarnaast ook erg nieuwsgierig welke kansen en mogelijkheden de nieuwe Omgevingswet gaat bieden voor onze stad.

Ik hoop u de komende maanden te ontmoeten en te spreken. Neemt u gerust contact met mij op via r.bouwman@solidair-oldenzaal.nl.

Een solidaire groet,

Rutger Bouwman

Contact

Adres:

Postbus 81
7570 AB Oldenzaal

Tel:

+31 6 30674662

Email:

info@solidair-oldenzaal.nl
Scroll to top