Ruby Berger

Kandidaat raadslid

Mijn naam is Ruby Berger.

Getrouwd met Steffan Berger, samen hebben we 3 kinderen. Als geboren en getogen Oldenzaalse heb ik een ontzettende fijne kindertijd en jeugd gehad in onze mooie stad. Er viel veel te beleven; overal speeltuintjes, buurthuizen en een scala aan uitgaansgelegenheid. Tegenwoordig vraag ik me af wat onze kinderen en de jeugd nog bindt aan ons Oldenzaal. Helemaal in deze tijd, waarin we de spontaniteit en vrijblijvendheid even hebben moeten laten gaan. 'Nog even volhouden’, krijg ik vaak te horen.

Wij kunnen relativeren, terugdenken aan vroeger en ook hoopvol vooruit kijken. Onze kinderen groeien daarentegen op in dit ‘even volhouden’. Tijd die ze nooit meer terug krijgen. Waarin ze geen positief toekomstperspectief hebben, in depressie raken, achterstand hebben in onderwijs en jarenlang op de wachtrij staan voor een betaalbare woning. Ze kunnen niet vooruit. Als één van de lijsttrekkers van Solidair Oldenzaal wil ik me o.a. hier voor inzetten. Meer verjonging van de stad. Een frisse wind door ons inmiddels stoffige imago. Zodat onze kinderen zich hier kunnen ontwikkelen, opgroeien en genieten. Volop kunnen sporten, winkelen, elkaar kunnen ontmoeten en een prachtige uitgaanstijd beleven.

Want een Oldenzaal met een bruisend hart, krijgt vanzelf haar Glimlach weer terug. Ik hoop veel Oldenzalers te mogen vertegenwoordigen tijdens deze missie. Heeft u vragen, ideeën of opmerkingen? Neem gerust contact op: r.berger@solidair-oldenzaal.nl.

Hartelijke groet,

Ruby Berger

Contact

Adres:

Postbus 81
7570 AB Oldenzaal

Tel:

+31 6 30674662

Email:

info@solidair-oldenzaal.nl
Scroll to top