Robbert Dijkhuis

Kandidaat raadslid

Beste kiezer, mijn naam is Robbert Dijkhuis, 35 jaar oud. Ik ben opgegroeid en wonend in Oldenzaal.
 Al jaren horen wij de overheid en actiegroepen zeggen dat wij als samenleving moeten verduurzamen en vergroenen. Het vergroenen en verduurzamen van onze samenleving is een ‘’must’’ voor onze samenleving en de toekomst, maar dan wel op een verantwoorde manier.

In het huidige beleid wordt gestuurd op het terugdringen van CO2 uitstoot, het afschaffen van fossielebrandstoffen, en het massaal overstappen op wind, en zonne-energie.
Zoals je misschien zult weten wil Nederland van het gas af, terwijl er in onze buurlanden subsidie wordt geven om juist een gas aansluiting te nemen. 
Wij vinden dat iedereen gelijk behandeld moet worden en dezelfde mogelijkheden en regels moet hebben. Het is niet te verklaren dat ons belasting geld wordt gespendeerd aan het aardgasvrij maken van woningen en bedrijven, terwijl letterlijk 15 km verderop subsidie regelingen bestaan om een gasaansluiting te nemen.

Wat wij voor jouw willen doen is een betaalbare verduurzaming van Oldenzaal, waar de baten voor de bewoners zijn en de lasten voor de vervuilers.
Zodat wij de kosten van de verduurzaming samen kunnen dragen.

Mijn motto:
Verduurzamen doe je samen.

Contact

Adres:

Postbus 81
7570 AB Oldenzaal

Tel:

+31 6 30674662

Email:

info@solidair-oldenzaal.nl
Scroll to top