Hugo Smuling

Kandidaat raadslid

Ik ben Hugo Smuling, ik ben getrouwd en ben vader van 2 kinderen van 3 en 10 jaar. Ik ben geboren en getogen in Oldenzaal en werk als opdrachtgever stedelijke ontwikkeling en mobiliteit bij gemeente Enschede.

Ik stel me verkiesbaar voor Solidair Oldenzaal, omdat ik vind dat er iets moet veranderen. De oude politiek moet plaats maken voor een nieuw geluid. Ik wil me inzetten voor een meer open volksvertegenwoordiging. Zonder vriendjespolitiek en achterkamertjes. De eerlijkheid en openheid moet terug in onze democratie, waarbij meer oog is voor waar onze inwoners echt behoefte aan hebben.

Ik wil ervoor zorgen dat de gemeente Oldenzaal zich met name meer gaat bekommeren om jongeren. Zij missen contact en verbinding met de stad. We moeten ruimte bieden voor meer uitgaansgelegenheden, evenementen voor jongeren en meer betaalbare woningen. Zodat onze mooie stad niet vergrijst en leegloopt. Daarnaast wil ik me inzetten voor een duurzame leefomgeving met veel groen en speelvoorzieningen.

Wij kunnen zelf met elkaar hier veel in betekenen. Noaberschap moet meer ruimte krijgen om nieuwe initiatieven te ontplooien zodat we elkaar kunnen helpen om er weer bovenop te komen.

De gemeente Oldenzaal kan niet meer blijven stilzitten maar moet in actie komen. Vóór onze inwoners gaan staan, opkomen voor de mensen die het moeilijk hebben. Inwoners moeten meer invloed hebben over hoe zijn eigen stad er uit ziet. Ruimte geven om te leven en te laten leven. Voor jou, voor mij en onze kinderen. Voor een levendig en bruisend Oldenzaal.

Tijd voor eerlijke politiek.

Contact

Adres:

Postbus 81
7570 AB Oldenzaal

Tel:

+31 6 30674662

Email:

info@solidair-oldenzaal.nl
Scroll to top