Grety Al Bazi

Secretaris

Hallo,

Ik ben Grety Al Bazi. Geboren in Bagdad en een eerste generatie vluchteling. In 1994 vluchtte ik met mijn ouders naar Nederland. Ik ben opgegroeid in Roosendaal, heb gestudeerd in de Randstad en heb uiteindelijk mijn wortels geschoten in Oldenzaal.

Ik ben, zoals ze dat noemen, een diploma-stapelaar. Ooit begonnen op het vmbo en uiteindelijk in bezit van twee masterdiploma’s: Politicologie en eerstegraads Lerarenopleiding Maatschappijleer en Maatschappijwetenschappen. In het dagelijks leven ben ik tolk en docent Arabisch.

De politiek heeft mij altijd gefascineerd. Ik kom uit een land waar mensenrechten en democratische waarden niet vanzelfsprekend zijn. De afgelopen jaren zie ik dat de landelijke politieke partijen steeds verder af zijn gaan staan van de (lokale) belangen van inwoners. Met de oprichting van Solidair Oldenzaal willen we weer dichtbij de inwoners staan en ze weer inspraak geven over belangrijke beslissingen in hun buurt.

Contact

Adres:

Postbus 81
7570 AB Oldenzaal

Tel:

+31 6 30674662

Email:

info@solidair-oldenzaal.nl
Scroll to top