Nieuws

12 november 2022 Rutger Reacties uitgeschakeld voor Global Goals en chinezen

Global Goals en chinezen

Op 7 november 2022 heeft onze partij voorzitter een fraaie uiteenzetting gehouden in de raad over de Global Goals. Op zich niets mis mee, maar wel als ze gehanteerd worden voor een ander doel. Controle over iedereen, net zoals dit nu gebeurd in China! Maar wat heeft dit te maken met chinezen? En wat valt er dan te lachen?

Welnu na de raadvergadering gingen de raadsleden aan tafel om de innerlijke mens te versterken. De fractie van Solidair Oldenzaal kwam wat later naar de eetzaal en wat bleek? Er was alleen nog een plek beschikbaar…..onder de uiting van de Global Goals. Dat op zich was al humoristisch, maar het wordt nog leuker als je bedenkt wat er opgediend werd….chinees!

Okay, humor is bij Solidair Oldenzaal niet onbekend, dus ook wij kunnen hartelijk lachen om zoveel synchroniciteit.

Scroll to top