Nieuws

19 maart 2022 Rutger Reacties uitgeschakeld voor Twee zetels behaald: Bedankt voor het vertrouwen!

Twee zetels behaald: Bedankt voor het vertrouwen!

Solidair Oldenzaal heeft bij de gemeenteraadsverkiezingen twee zetels weten te behalen. Amper drie maanden na de oprichting van de partij mag Solidair Oldenzaal 1549 kiezers vertegenwoordigen in de Oldenzaalse gemeenteraad. Wij zijn erg blij met het vertrouwen van vele Oldenzalers in onze beweging. De komende vier jaren willen we echt een ander geluid laten horen.

We voelen nu de verantwoordelijkheid (één van de drie pijlers onder onze partij). We willen er alles aan gaan doen om het vertrouwen in ons waar te maken. We stoppen niet met campagne voeren. Wij vinden dat we altijd zichtbaar en benaderbaar moeten zijn. Weliswaar niet in campagnesferen, maar wel als het gaat om open het gesprek kunnen aangaan en om onze ideeën over lokale thema’s te etaleren. Niet alleen in de raadzaal, maar ook via onze platforms.

 

Scroll to top