Nieuws

27 februari 2022 Grety Reacties uitgeschakeld voor Solidair Oldenzaal opent eigen partijkantoor in hartje Oldenzaal

Solidair Oldenzaal opent eigen partijkantoor in hartje Oldenzaal

Er is een nieuwe politieke partij opgericht in onze stad: Solidair Oldenzaal. Deze nieuwe partij pakt direct groots uit, want ze hebben een heus partijkantoor opgezet in hartje Oldenzaal!

Het voormalige pand van de wijnkelder aan het Plechelmusplein 20 is tijdelijk omgedoopt tot hoofdkwartier, van waaruit de partij de verkiezingscampagne zal leiden. Tevens is het partijkantoor een ontmoetingspunt voor zowel partijlid als inwoner van Oldenzaal. Mocht je dus zin hebben in een (gratis) kopje koffie, of wil je graag een gesprek voeren met één van onze kandidaten, kom vooral langs! De exacte openingstijden worden komende week gepubliceerd via onze social-media kanalen. Wil je direct een afspraak met ons maken dan kan dat direct via onze lijsttrekkers op 06-30674662. Wij houden van korte lijntjes!

En anders loop je de leden van Solidair Oldenzaal waarschijnlijk nog wel een keer tegen het lijf. Ze zijn tegenwoordig ook te herkennen aan de prachtig gedecoreerde bakfiets die we sinds kort tot onze beschikking hebben.

Allemaal leuk en aardig natuurlijk, maar waar stáát Solidair Oldenzaal nou precies voor? De partij is opgericht uit onvrede door de coronamaatregelen. Die zijn nu gelukkig (voorlopig) van de baan, maar de daadwerkelijke schade aan de maatschappij wordt pas net zichtbaar.

Wij maken ons zorgen om de eenzaamheid onder ouderen en het gebrek aan voorzieningen om de jeugd in Oldenzaal te houden en te vermaken. Ook zien wij dat de lokale politiek te weinig naar de burger heeft geluisterd en dat burgers eigenlijk maar bar weinig inspraak hebben op lokaal beleid. Dat vinden wij ontzettend jammer en zelfs kwalijk, want de kracht van Oldenzaal is het eigen initiatief en ondernemerschap van de Oldenzaalse inwoner.

We zijn een gloednieuwe partij vol met energieke jonge leden, die houden van aanpakken. Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat we overal al aan hebben gedacht. Daarom hebben wij vanaf het begin  gezegd dat we een partij moeten zijn die daadwerkelijk luistert naar de burger en daar ook tijd en ruimte voor vrij wil maken. Tijd hebben we, (een) ruimte nu ook.

Mocht je liever eerst wat meer informatie willen voordat u het gesprek met ons aangaat, kijk dan vooral op onze social media en natuurlijk op onze website www.solidair-oldenzaal.nl voor meer standpunten, video’s en achtergrondinformatie van onze kandidaten.

Scroll to top