Nieuws

23 februari 2022 Rutger Reacties uitgeschakeld voor De podcasts van Solidair Oldenzaal

De podcasts van Solidair Oldenzaal

Solidair Oldenzaal neemt podcasts op met Oldenzalers waarin lokale thema’s de revue passeren. We kunnen allemaal campagne voeren, maar wij vinden het net zo belangrijk om te luisteren naar de mensen om ons heen. We publiceren de komende dagen 9 podcasts via onze kanalen. We willen als partij graag het echte verhaal laten horen.Vandaar dat er zo min mogelijk is bewerkt in de podcasts. De podcasts zijn opgenomen vanuit het Koetshuis in Oldenzaal. Hierbij de eerste podcast.

Vanwege de urgentie beginnen we met de podcast met Mark en Wim Zanderink. Ze doen namelijk een noodoproep voor het vinden van een geschikte woning voor Mark en zijn vrouw. Kijk en beluister de podcast om te horen waarom het probleem zo urgent is. Mocht iemand direct kunnen helpen of door kunnen verwijzen, neem dan alsjeblieft contact met ons op via bestuur@solidair-oldenzaal.nl. Deel deze podcast zoveel mogelijk zodat we hen aan een geschikte woonruimte kunnen helpen!

 

Scroll to top