Johan van Wensen

Kandidaat raadslid

Hallo,

Mijn naam is Johan van Wensen, ik ben momenteel 57 jaar. Universitair geschoold, Master of Science graad in ICT. Ik ben gelovig opgevoed en een echt ‘mensen-mens’. Respect hebben voor, oprechte interesse in en je verbinden met de medemens vind ik heel belangrijk. Als hobby doe ik aan toneelspelen. Mijn hart klopt sneller wanneer ik met kunst en cultuur bezig ben.

Beroepsmatig ben ik een Zelfstandig Professional, ondernemer. Ik ben bekend met de uitdagingen waar een ondernemer vandaag de dag mee te maken heeft.

Ik sta voor eerlijkheid en oprechtheid. Zoals u wellicht kunt lezen, kom ik niet uit deze regio, maar uit Rotterdam en omstreken. Daar is men heel direct, maar je weet wel waar je aan toe bent.

Wat ik wil bereiken is dat diezelfde eerlijkheid, transparantie en menselijke samenleving in Oldenzaal weer terugkomt. In Twente heb ik al snel kennis gemaakt met mooie term ‘Noaberschap’, die term is de laatste tijd in mijn omgeving vaak gevallen en ik snap hem heel goed. Deze oude waarden van gezond verstand mogen weer hoog in het vaandel komen te staan. Respect hebben en zorgen voor elkaar. Elkaar in de eigen waarde laten en samen een leefbare menselijke samenleving bouwen, dat is waar ik mijn, waar we onze, schouders onder mogen gaan zetten de komende tijd.

Contact

Adres:

Postbus 81
7570 AB Oldenzaal

Tel:

+31 6 30674662

Email:

info@solidair-oldenzaal.nl
Scroll to top